Downloads
Overview Search Downloads Up
Download details
Slager Schell wint personeelsprijs, Slagerswereld 12-2006
(0 votes)

Slagerij Schell in Rotterdam heeft de Div GoodPracticePrijs 2006 gewonnen voor de succesvolle manier waarop het bedrijf allochtone en autochtone medewerkers inzet.

De prijs werd uitgereikt op het congres Diversiteit, dat werd georganiseerd door het Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement (Div). Freek Schell nam de onderscheiding, in de vorm van een bronzen beeldje, in ontvangst.

Schell: 'We zijn erg content met de prijs voor de manier waarop we onze medewerkers inzetten. Wij werken hier in goede harmonie met elkaar, en het personeel is afgestemd op onze wijk, die enkele decennia geleden nog puur Hollands was en nu bijzonder multicultureel is. Het is geen prijs waarmee we diÍect naar de klanten toe reclame kunnen maken, maar we profiteren wel van de publiciteit die er door ontstaat. Zo komen we binnenkort met een artikel in de Volkskant en daardoor maken nog meer potentiële klanten kennis met ons bedrijf.'

Schell koppelde de prijs aan het jubileum van een van zijn medewerksters, Rosa Lopez da Cruz, een Kaapverdiaanse die al 25 jaar bij hem in dienst is.
Data

Size 1.01 MB
Downloads 327
Language
License
Author
Website
Price
Created 2013-09-17
Created by vanamersfoorth
Changed at 2013-09-17
Modified by vanamersfoorth

Download